Hlavní obsah
Článek

Ve spoustě věcí nemá Simona Krainová (51) konkurenci. Když ji ale srovnávají s Marilyn Monroe (†36), tak překvapuje skromným přístupem.

„Jsem jen kopie," prohlásila se zvonivým smíchem v hlase Simona na večírku, který organizátoři uspořádali na výstavě věnované hollywoodské legendě. „Vůbec bych si nedovolila srovnávat se s Marilyn, je to tak silný originál, že každá kopie je špatná," vysvětluje Simona.

Česká modelka byla na večírku nepřehlédnutelná, neboť oblékla růžovou róbu s dlouhými rukavičkami, ve které americká herečka hrála ve filmu ’Páni mají radši blondýnky’. „Jsem poctěná tím, že jsem dnes mohla obléknout její šaty. Pro mě jako modelku je to příjemná změna. Je úžasné mít na sobě šaty, které nesou DNA Marilyn Monroe a možná i nějakého amerického prezidenta," vtipkovala Simona o šatech, jejichž cena je půl miliónu dolarů.

Česká modelka si chce vzít od sexuální modly dokonce praktický příklad. „Dlouho přemýšlím o tom, že si nechám u svých bot zkrátit jeden podpatek. Díky tomuto triku si totiž zajistila ladnou houpavou chůzi," směje se Simona.

Krainová na chvíli utekla z večírku, aby si mohla projít výstavu Marilyn v Jízdárně Pražského hradu, která byla prodloužena do 13. října. „Je dobře, že se taková výstava objevuje v Praze, protože bychom se měli obklopovat krásnými věcmi," říká modelka.

Reklama

Další články

Načítám