Hlavní obsah
Článek

Po nízkonákladové svatbě Ivety Bartošové (47) s Josefem Rychtářem (55) snad Zdeněk Macura (39) dočista zapomněl na poblouznění svým idolem. Na tanečním parketu to rozjel jako divoch a o nápadnice neměl rozhodně nouzi.

V porovnání s posledním vystoupením Ivety ve Vlašimi bylo ve společnosti Zdeňka podstatně veseleji. Na párty VyVolených to rozjel tak, že v něm nesmělého ochránce poznával jen málokdo. Za jeho taneční kreace by se nemuseli stydět ani účastníci StarDance, a to ani nebylo nutné, aby z éteru zněla Bartošová.

Macura do klubu dorazil „pracovně“ a svou živnost dovnitř propašoval alespoň cedulkou upozorňující na bezpráví na ženách. Žádná týraná ani obtěžovaná dáma však v klubu nebyla a Zdeněk si tak mohl užít legraci. Nálepku 'spasitele' záhy odložil a vydal se na parket, kde se stal vyhledávanou atrakcí.

Ženy kolem něj nejprve jen opatrně kroužily, ale když oprášil dovednosti z tělesné výchovy a předvedl hvězdu, zastínil i vyřazené VyVolené, s nimiž už se stačil seznámit během své přednášky ve vile. Nejdéle si jeho společnost užila neznámá dáma v nejlepších letech, která by byla určitě důstojnou náhradou za nevděčnou Džambulku.

Reklama

Další články

Načítám