Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená brit-popová kapela Charlie Straight si z loňského ročníku ankety Český slavík odnesla ocenění Mattoni Hvězda internetu, která byla udělena vůbec poprvé v historii ankety.

Kapela vyhrála sto tisíc korun, které investovala do natočení povedeného videoklipu k písničce Tiger In Your Heart. Ukázku ze zbrusu nového klipu si exkluzivně prohlédněte v našem videu.

Skupina ve složení Albert Černý (zpěv), Michal Šupák (klávesy), Johnny Cienciala (baskytara) a Pavel Pilch (bicí) získala v anketě více než 130 tisíc hlasů.

„Těch sto tisíc korun nám na natočení klipu akorát stačilo, doufám, že se fanouškům bude líbit,“ přejí si kluci z kapely. Zda Charlie Straight přidají do své sbírky další úspěch v Českém slavíkovi, se dozvíme už v sobotu 23. listopadu, kdy se pod moderátorskou taktovkou Jana Krause koná ve Státní opeře Praha slavnostní vyhlášení výsledků jedné z nejstarších hudebních anket.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám