Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásné modelky podlehly v posledních letech novému trendu cvičení jógy. Svá ohebná tělíčka slavné dámy procvičují dokonce i na dovolené a pak se pružnými sexy postavami chlubí svým věrným obdivovatelům na sociální síti.

Parádní most už předvedly Simona Krainová (51), Andrea Verešová (43) i misska Tereza Chlebovská (33). Zatímco Krainová se za svítání protahovala jako kočka ve cvičebním úboru, Verešová s Krainovou provokovaly v úsporných sexy bikinách.

Slovenská kráska Verešová doporučuje cvičení jógy úplně každému. „Jóga dokonale zpevní celé tělo a udržuje ho pružné, navíc skvěle uvolní a odbourává stres. Díky cvičení jsem se naučila správně držet tělo a správně dýchat, na což člověk běžně zapomíná,“ svěřila se nedávno.

S humorem bere cvičení jógy také Tereza Chlebovská. „Pokračuji v dnešním trendu ’jóga slavných’ a taky jsem si střihla jeden prvek na pláži na důkaz, že i my Česky jsme pružné a ohebné,“ napsala na sociální síti. Uvidíme, jaká další ženská celebrita podlehne cvičební mánii příště.

Reklama

Další články

Načítám