Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější cestující pražského metra už městská hromadná doprava nestačí. Svou přítomností začala obohacovat i společenské akce, kde po pár gratis drincích vypouští do světa opravdu děsivé informace.

O tom, že má Julča právo sedět, nikdo nepochybuje. Na večírku, kde zpestřila sestavu odpadlíků z VyVolených, však byla k zastižení i vestoje u baru, kde si užívala své chvilky slávy. Kromě angažovanosti v blížících se volbách prozradila i detaily ze svého soukromí, které pro ni nevyzněly zrovna lichotivě.

Julča je propagátorkou francouzských buldočků a pro tuto rasu má opravdu slabost. Lepší psí společník prý neexistuje, a pokud žena potřebuje objetí, buldoček je skvělou volbou. „Je úžasný, má už 18 kilo,“ chlubila se Julča. A co že je vlastně největší předností této rasy? „Má 20 centimetrů dlouhý jazyk. A kdyby vás olízal na bříšku, tak z toho máte erekci,“ radila Julča přítomným dámám, které byly z jejích řečí poněkud v šoku.

Legendární cestující neustále pronášela, že nechce být celebritou, ale má právo na důstojný život. Kontroverzní reality show, do níž by zajisté zapadla, prý pravidelně sleduje a s nabídkou jít do vily by neváhala ani chvíli. Televize ale její účast ve VyVolených naštěstí prozatím neplánuje.

Reklama

Další články

Načítám