Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Robert Rosenberg (49) se v posledních letech věnuje boxu, má skvělou figuru a nějak získal pocit, že ho to opravňuje k tomu, aby urážel ostatní. Nejdřív si vzal na paškál spisovatelku Halinu Pawlowskou (68), o níž prohlásil, že je prasnice, a nyní se nevybíravě pustil do televizních kuchařů. Urazil tak Jiřího Babicu (62) nebo Zdeňka Pohlreicha (66). A nejen je!

Rosenberg odmítá, že by urážením Haliny udělal něco špatného. „Na rovinu, co si píšu v soukromí, je moje věc. Bylo to vytržené z kontextu, protože šlo o reakci na Miss Boubelka. Lidé se ale bojí říct pravdu, že v našem státě jsou všichni obézní. Osobně proti Halině nic nemám, ale to, že by měla zhubnout, to by měla vědět hlavně ona sama,“ řekl Super.cz Rosenberg. Za svým názorem si ale tak pevně stojí, že už ho ze své sociální sítě raději vymazal.

„Já napsal, že nechápu, jak ji někdo může propagovat, když se tu bojuje proti obezitě. Připadá mi úchylné, kolik máme soutěží o žrádle, místo aby se propagoval sport. Všude mají pořady Babica a tihle p******é. Proč se v televizi nedává to, jak cvičit? Existují sice tři sportovní televizní kanály, ale tam jsou jen d*****í sporty jako fotbal. Tam je to samá panenka a princezna, které se někdo dotkne a ona spadne,“ rozčílil se bývalý král erotického průmyslu. Zapomíná na to, že sám byl před časem také v menší formě. Redaktor Super.cz byl osobně u toho, když ho odmítla jedna dívka právě kvůli tomu, že je „starej a tlustej“.

Super.cz kontaktoval i samotnou Pawlowskou, ta nám ale s úsměvem sdělila, že je pod její úroveň na Roberta Rosenberga jakkoliv reagovat. A zdá se, že tuhle myslivnu a horu svalů pořádně nakrkla.

„Chápu, že to nechce komentovat, akorát mě naštvala, když prý řekla, že neví, kdo jsem. Sorry, není v Česku člověk, který by to nevěděl. Je to od ní pokrytectví,“ dodal tak trochu namyšleně Rosenberg.

Reklama

Další články

Načítám