Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Olgy Menzelové (46) je pěkné číslo. Naposledy čtyřletá Anička předvedla svůj temperament na profesním setkání magazínu Best Of.

Na akci dorazili Menzelovi v plné sestavě jako rodina. Organizátoři akce pro ně ušili panenky, které měly být jejich věrnými kopiemi. Jiří Menzel (†82) si koupil panenku Olgu a Olga si koupila panáčka Jiříka - vše pro dobrou věc. Výtěžek totiž putoval do kasičky společnosti UNICEF. Oscarový režisér statečně snášel i mírnou rozladěnost čtyřleté Aničky, která zásadně nesouhlasila s tím, že by panenky byly „Jiřík a Olinka“, natož věrné kopie. Nakonec se ale Anička s faktem, že si domů nese „nepřesnou kopii“, musela smířit.

„Snažili jsme se Aničce vysvětlit, že to nejsou jen tak obyčejné panenky, ale že tím, že si je koupila, pomohla jiným dětem. A ona to kupodivu pochopila, protože ve školce teď sbírají víčka od lahví, aby pomohli jednomu malému chlapečkovi,“ doplnila se smíchem adopci panenek Olga Menzelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám