Hlavní obsah
Článek

Kdyby Ivetu Bartošovou (†48) znal někdo i mimo Česko a Slovensko, jistě by její letní pohodová plážová fotka, na níž má plavky naruby, obletěla celý svět. I takhle ji viděl prakticky celý národ a stejně tak téměř všichni Slováci se dobře bavili. Přestože se Bartošová z deliria od té doby už vyspala a dala se jakžtakž dohromady, její kolegyně Marie Pojkarová (68) si vymyslela krutý žert. Podívejte se, jak se rozvalila na pláži s flaškou a obrácenými plavkami!

Fotky pocházejí z její nedávné zahraniční dovolené a redakce Super.cz je získala od čtenáře. To Pojkarovou moc nepotěšilo a snažila se nás přesvědčit, ať snímky vyhodíme do pomyslného koše.

„Jé, to je blbý! Tohle byla taková soukromá sranda. Já si z té holky opravdu nechci dělat legraci. Jako zpěvačku ji mám ráda a ani mi nijak jinak neublížila, takže proti ní vážně nic nemám,“ házela zpátečku Marie, která v poslední době radikálně zhubla.

„S přáteli jsme se takhle fotili všichni. Nevěděla jsem, že vám to pak někdo z nich pošle,“ řekla nám rozhořčeně Pojkarová. Poloha na Džambulku jí ale vážně sekne a nakonec není první, kdo se Džambulce vysmál. Naposledy to byl její první manažer Tomáš Gottlieb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám