Hlavní obsah
Článek

Bývalý romantik Miroslav Šmajda (35) se asi zbláznil! Nějak nevydýchal, že jeho písničky se nehrají v rádiích a klipy s jeho songy neběží v televizích a se všemi „drzouny“, kteří z něj nedělají ještě slavnějšího, se rozhodl vyřídit si účty. Natočil skandální videoklip plný obscénností, v němž s kluky z kapely vyšpulil na fanynky holý zadek. Podívejte se sami, čím se nyní „blonďatá zpěvačka“ snaží prorazit!

„Lidi z talentových soutěží nehrajeme! Cože? Ježíši, ten blonďák, co se pořád řeší, jaký má vlasy? Jeho hudba je moc tvrdá, jeho hudba je moc měkká! Podobné věci slýchám už tři roky od lidí, kteří ovlivňují, kdo bude v našem malém českém rybníčku hvězdou a kdo si v rádiu či v televizi ani neškrtne,“ řekl Super.cz Šmajda, co ho ke klipu Bullsh*t vedlo.

Podle něj se v rádiích převážně hrají pitomosti a o muzikantech si novináři dovolují psát v jiných souvislostech než o jejich hudbě. Proto si usmyslel, že si to se všemi vyřídí a má pocit, že to pojal humorně.. Opravdu?

„Klip je sestříhán z live koncertů, které proběhly v rámci jarního a letního turné. Kromě záběrů z pódia necháme lidi nahlédnout i do zákulisí. Celá kapela se dobře bavíme nejen při hraní, ale i před ním či po něm. Házení lidí do záchodu, vystrčené holé zadky, sexuálně explicitní scénky i gesta – to všechno tam uvidíte,“ slibuje Šmajda a má pravdu. Jen je otázka, co na to řeknou fanynky jeho romantických songů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám