Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé a dnes trenér boxu Robert Rosenberg (49) se nevybíravě opřel do Haliny Pawlowské (69).

Rosenberg na sociální síti pravidelně hodnotí dění ve společnosti a tentokrát si vzal na paškál soutěž krásy Miss Full Of Beauty, ve které si to o titul královny krásy rozdávají baculaté slečny a dámy. Rosenbergovi se však plnoštíhlé dívky pranic nelíbí a dal to pořádně najevo.

„Tady píšou, že dcera pana prezidenta byla na „Miss Prasnice“, tím myslím „Miss Boubelka“. Nechápu, jak můžou propagovat to, že je někdo nenažranej, nebo když už třeba má tu nemocnou štítnou žlázu, i s tím se dá bojovat, i s tím se nemusí přibírat. Ale určitě bych nevystupoval s tím, že být tlustá je normální, nechápu, jak třeba může být populární Halina Pawlowská, taková prasnice,“ opřel se do populární moderátorky a spisovatelky, které nedávno zemřel manžel, Rosenberg.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. "Pawlowská je prase, říkáš, a co ta tvoje Polka - to bylo co? Pawlowská je aspoň vtipná, věř, že každý nemůže být hubený,“ vzkázala Robertovi jedna z fanynek. Ta zřejmě narážela na oplácanou Polku, jež do Česka přijela trhnout rekord v počtu sexuálních styků s českými muži a kterou Rosenberg nadšeně podporoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám