Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte své představy o ideálním autě? Že by mělo vyhovovat všem členům rodiny? Kombík, sedan, SUV, MPV, automat, diesel? Ne, ne, nebudeme vám říkat, které auto je nejlepší. Každá rodina má přece jiné představy. My vám chceme doporučit místo, kde je výběr nejsnazší, protože tu najdete tolik aut pohromadě jako nikde jinde. Běžte do AAA AUTO a vybírejte ze 7000 aut. Třeba si vyberete jedno z těchto.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI, béžová metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto pouze  82 302 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem. Oceníte nízké provozní náklady. Výbava Elegance. Automatická klimatizace, airbag, ABS, ASR, ESP, al. kola, vyhřívané sedačky, mlhovky, parkovací asistent, handsfree, zamykání řadicí páky, ukotvení pro dětské sedačky. Zajeďte si do AAA AUTO pro jedno ze 7000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Poskytují doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a elegantní VW Passat 2.0 TDI combi, černá metalíza, z roku 2007, po 1. majiteli, najeto pouze 97 800 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi žádaný model pro rodinu i firmu po pečlivém 1. majiteli. Nový v ČR, s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Automatická klimatizace, al. kola, ABS, ESP, tempomat, el. sedačky, xenony, zamykání řadicí páky, el. zrcátka, el. okna, tažné zařízení, autorádio. Nenechte si ujít tohoto Passata a běžte si ho koupit do AAA AUTO. Nebo si vyberte další ze 7000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Pokud budete chtít, můžete ho do sedmi dnů vyměnit bez udání důvodu.

Populární a výkonná Toyota RAV4 2006 2.2 D-4D, 4x4, po 1. majiteli, najeto pouze 100 276 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůz do města i do terénu s nízkými provozními náklady. Oceníte pravidelný servis a velmi dobrý stav. Ve výbavě naleznete 4x4, automatickou klimatizaci, ABS, ASR, ESP, al. kola, tempomat, centrál, počítač, mlhovky, multifunkční volant, handsfree, senzor deště, zamykání řadicí páky. Běžte si vyzkoušet tuto Toyotu RAV4 do AAA AUTO. Možná v ní i odjedete. Nebo v nějakém jiném SUV, které najdete mezi 7000 nabízenými auty.

Praktický rodinný Opel Zafira 1.7 CDTi, šedá metalíza, z roku 2008, po prvním majiteli, najeto jen 74 806 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný a bezpečný rodinný vůz? Tato Zafira, pravidelně servisovaná, s velmi nízkými provozními náklady, nabízí 7 míst. Ve výbavě najdete tempomat, handsfree, automatickou klimatizaci, palubní počítač, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, vyhřívané sedačky, střešní nosiče, xenony a mlhovky. Opel Zafira získal v nárazových testech Euro NCAP nejvyšší možné hodnocení pěti hvězdiček. To je ten správný bezpečný vůz pro vaši rodinu, který vám jako jeden ze 7000 nabízí AAA AUTO.

Luxusní sporťák Nissan GT-R 3.8 V6, 4x4, šedá metalíza, z roku 2009, po prvním majiteli, najeto jen 42 040 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadupaný sporťák, třídveřové coupe Nissan GT-R, čeká na milovníka či milovnici rychlé a luxusní jízdy. Vůz po seriózním majiteli je ve skvělém stavu díky pravidelné péči autorizovaného servisu. Auto nevyžaduje žádnou další investici. Je koupeno jako nové v ČR, má perfektně zachovalý interiér a pyšní se velmi atraktivním vzhledem. Najdete v něm pochopitelně luxusní výbavu. Zajděte do AAA AUTO, tenhle sporťák musíte vidět. Nebo si ho rovnou kupte.

Další články

Načítám