Hlavní obsah
Článek

Deana Horváthová-Jakubisková se po soudním stání, kde se řešila nehoda, při níž její vůz smrtelně zranil chodce, znovu objevila ve společnosti. Slovenská herečka a producentka přijala se svým manželem Jurajem Jakubiskem pozvání na pražský koncert Hlasy zpěváka Richarda Müllera (62).

Paní Deana působila ve slavnostní Lucerně vyrovnaným a pozitivním dojmem. Ani v nejmenším nepřipomínala tu zkroušenou ženu bez stopy líčidel ze soudní síně.

Slovenští manželé žijící řadu let v Praze nemohli chybět na koncertu největšího slovenského zpěváka a populární slovenské vokální skupiny Fragile. Jako správní hosté nedorazili Jakubiskovi s prázdnou. Místo kytičky přinesli Müllerovi zabalený obraz.

Zjistili jsme podrobnosti dárku. „Juraj Jakubisko namaloval obraz přímo pro Richarda, což Richarda velmi dojalo. Má pana Jakubiska moc rád," prozradila nám zpěvákova partnerka Vanda Wolfová a dále uvedla: „Jmenuje se Malá noční hudba a jsou na něm dvě velmi spoře oděné a velmi dobře vyvinuté slečny s hudebními nástroji. Je moc krásný a Richarda velmi potěšil a dojal, už plánuje, kam ho doma pověsí.“

Reklama

Další články

Načítám