Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová (46) předvedla dvacet měsíců po porodu, že je zase v pořádné formě. Nádherná herečka se postavila společně s Martinem Dejdarem (59) před objektiv známého fotografa Jaroslava Urbana a vystavila své božské vnady.

Fotografování probíhalo na odlehlém parkovišti v Praze a počasí zrovna venkovnímu focení nepřálo. Jitka v sexy sáčku s neuvěřitelným výstřihem často zalézala do přistaveného vozu, aby nenastydla. Na parkovišti se vytvářela druhá fotografie do kalendáře, na které Martin Dejdar v roli lupiče podává ukradenou šunku ve skleněném boxu Jitce Čvančarové, která na něj čeká ve vrtulníku a hodlá s lupem uletět.

Roztočená vrtule zvedala adrenalin všech přítomných, všude byl vítr, hluk a Jitce Čvančarové se ještě více odhalil její bujný dekolt. Vítr způsobil, že její krásné, dlouhé, kudrnaté vlasy létaly okolo jejího obličeje a dodaly jejímu vzhledu ještě více erotična. „Já se létání vůbec nebojím. Jako maminka jsem sice více uvědomělá, ale i tak se do věcí vrhám rovnou po hlavě,“ smála se Jitka, které to na focení opravdu velmi slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám