Hlavní obsah
Článek

ExVyVolená Zdenička Soušková, která se do povědomí diváků dostala tím, že se ve vile zamilovala a posléze muchlovala s nabušeným „inteligentem“, homofobem a vysolárkovaným svalovcem alias „pásovcem“ Thomasem Castellem, svému miláčkovi na sociální síti pohrozila, že pokud v posteli nepřestane neustále objímat Lucinku, tak ať s ní do budoucna rozhodně nepočítá.

„Lucinku mám moc ráda, ale nelíbí se mi, jak ji Thomas objímá v posteli. Asi si myslí, že mi to nebude vadit, jen tak dál a mám to vyřešený s tím čekáním na něj a na jeho další duel pak nepojedu,“ opřela se do Thomase nebývale ostrá Zdenička, která ho mimo jiné zaujala nejen svou brilantní znalostí zeměpisu (nevěděla, kde leží Hradec Králové), ale i svými nepřirozenými silikonovými půvaby.

Pokud Thomas nezkrotí svůj ve vile těžce zkoušený testosteron, možná se po vypadnutí z vily bude ještě hodně divit. Hodně divit se ale může také Zdenička, která vlastně vůbec neví, zda se Thomas rozešel se svou ještě nedávnou přítelkyní Sabinou.

A nic na tom nemění ani Castellovo teatrální chování po vypadnutí jeho několikatýdenní odbourávačky sexuálního napětí. To vygradovalo bizarním objímáním Zdenčiny podprsenky, jejím improvizovaným pohřbem zaživa, který způsobil šok nezastavitelnému mluvícímu buldozeru Romaně, a muchlováním s figurínou, po němž si většina diváků musela chtě nechtě myslet, že Thomasovi definitivně šplouchá na maják.

Ufňukaná taktika (nikoliv projev citu) nakonec zabrala a Thomas slavil úspěch a zadostiučinění v duelu s Mirkou.

Reklama

Další články

Načítám