Hlavní obsah
Článek

Ve VyVolených jde do tuhého. Jeden po druhém vypadávají a mezi zbývajícími soutěžícími se naplno rozhořely antipatie.

Při dnešním zúčtování měl imunitu poslední příchozí Honza, a měl ji mít také Thomas, neboť se z minulého duelu s Mirkou vrátil jako vítěz. Jediné, co však Thomas má, je pásový opar. O imunitu kvůli opakovanému porušování pravidel (kolikrát je bude muset ještě porušit, aby ho ze soutěže vylili?) přišel, takže při dnešním palcování nebyl chráněn.

Eva, Vladko, Thomas a Pepa získali po dvou hlasech. Situaci rozhodla až poslední hlasující Lucie, která dala palec dolů Evě, která tak získala celkem tři palce dolů a jde znovu do duelu. "Nejsem překvapená a duel bude zajímavý," řekla Eva.

Moderátorka Tereza Pergnerová má vždy v úterý pro jednoho soutěžícího překvapení. To dnešní patřilo Vladkovi – hostem ve studiu byla jeho maminka Eva.

Když si Tereza Vladka zavolala do zpovědnice, měl možnost něco vzkázat své rodině. Vladko svým příbuzným poslal hodně drsný vzkaz. „Nechci vás nikdy v životě potkávat, to se týká mého bývalého bratra, mojí bývalé sestry. Jedinou z rodiny pro mě zůstává moje matka, kterou miluju,“ řekl s tím, že zbytek rodiny zapírá. Když pak svou mámu uslyšel, rozplakal se a proběhla vášnivá debata, která neskončila rozkolem.

Reklama

Další články

Načítám