Hlavní obsah
Článek

Nechte svou ložnici zazářit a převlékněte ji do trendy kabátku. Současný hit v podobě geometrických motivů a jasných barev jí bude slušet – přesvědčte se a podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali!

Hladká bavlna: Pohlazení pro vaši pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z hladké bavlny si zamiluje každý, kdo žádá kvalitní materiály příjemné na dotek. Hladká bavlna je materiál, který oceníte především pro jeho hebkost, jemnost a prodyšnost. Usínejte každý den v měkkých peřinách, které pohladí vaši pokožku a rozzáří vaši ložnici. Podlehněte aktuálním trendům a vsaďte na povlečení s geometrickými motivy!

Proužky v zářivých barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte svou ložnici ožít zářivými barvami a zažeňte podzimní chmury. Povlečení Tira v okamžiku promění každý interiér a naplní jej pozitivní atmosférou. Odstíny žluté, fialové a oranžové vytvářejí originální kombinaci, která dá vaší ložnici svěží a mladistvý nádech. Co na tento svěží kousek říkáte?

Puntíky proužky jdou dohromady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na předsudky a nebojte se kombinovat puntíky a proužky. Na bílém podkladu vytvářejí pestrobarevné motivy originální duo, které se stane ozdobou každého domova. Povlečení Pera je jako dělané pro každého, kdo nesnáší nudu a hledá jednoduché cesty, jak ozvláštnit svou ložnici. Dejte své ložnici nový styl!

Nebojte se šedé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je pro vás šedá barva synonymem nudy? Povlečení Ella vás přesvědčí, že ve správné kombinaci i šedá působí hravě a svěže. Fialové, růžové a oranžové proužky na šedém podkladě krásně vyniknout a vpustí do místnosti tu správnou atmosféru. Šedá není nudná – přesvědčte se!

Proužky, kam se podíváš

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trendy proužek v nestárnoucí kombinaci červené, modré a bílé je trefou do černého! Ukažte svůj smysl pro styl a převlékněte svou postel do originálního povlečení Emanuel. Skvěle doplní každý interiér a vždy přitáhne pozornost. Proměňte svůj domov s trendy proužky!

Další články

Načítám