Hlavní obsah
Článek

Tak to je síla! Hana Krampolová (†59), manželka herce Jiřího Krampola (85), která má za sebou již dvě obvinění z krádeže v pražských obchodech, znovu kradla! A Super.cz bývalou učitelku mateřské školy nafotil přímo při činu. Krampolová předvedla své šikovné a nenechavé prsty v obchodě s psím oblečením v pražské Koněvově ulici. Ke krádeži využila i svou fenku Žanetku! Prohlédněte si fotodokumentaci v galerii.

Krampolová brala především šatičky na psa a ukládala je na dno kabely pro svého psího mazlíčka. Při "nákupu" se neustále rozhlížela, zda ji nikdo nevidí. Když už měla pořádnou kořist, navrch kabely položila Žanetku a u pokladny zaplatila pár cetek, aby odvedla pozornost od lupu. Pak obezřetně odešla z obchodu.

"Promiňte, snědla jsem dvě plata prášků a vypila tři dvoulitrové lahve šampaňského. Na nic z toho si nepamatuji," řekla nám Krampolová, když jsme ji předložili fotografie jako důkaz. Pak se ale rozesmála. "Šlo o fór. Říkala jsem si, že když novináři lidem o mně tvrdí, že jsem kleptomanka a kradu, tak si z toho udělám legraci. Náramně jsem se u toho bavila," říká Krampolová. Ta se totiž domluvila s majitelkou obchodu a celou scénku skutečně jen zahrála. Ukázala tak, že má nadhled a že si ze svých afér dokáže udělat legraci jak hrom. "A ve skutečnosti jsem nebyla ani nabumbaná, ani napapaná prášky," dodala s úsměvem od ucha k uchu.

"Paní Krampolová k nám chodí již dlouho a za tu dobu nám zmizelo po jejím odchodu skutečně obrovské množství zboží. Avšak jen toho, které si řádně zaplatila. Takže já nevěřím, že by opravdu někdy vůbec kradla. Ale i kdyby to byla pravda a Hanka byla kleptomanka, snad bych ji nechala, ať si klidně něco vezme. Je to totiž zlatá a zábavná dáma, máme ji tu všichni moc rádi," tvrdí majitelka psího butiku Susanne fashion Zuzana Toušková. Při poslední návštěvě se Krampolové zalíbil kočárek, svatební šatičky a psí plavky. "Žanetce to sluší. Koupila jsem jí ale hlavně tygrovaný obojek, aby ladila s mými botami, které si vezmu na oslavu svých padesátin," prozradila nám Hanka, která už šokovala nedávno, když nechala fence nalakovat drápky a obarvit hřbet. Z obviňování z krádeží si už nic nedělá.

"Jiříček je z toho honu na mě nešťastný. Už začal kouřit a po strašně dlouhé době sáhl po alkoholu. Sama jsem hodně plakala a uvažovala o psychiatrovi, ale nakonec jsem si řekla, že mi může pomoci pouze humor," dodala Hana Krampolová, jež už předtím Super.cz řekla, že nekrade, jelikož si měsíčně může dovolit utratit sto tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám