Hlavní obsah
Famous
Článek

Bývalou tenistku Annu Kurnikovovou už nebaví čekání na vyjádření jejího přítele Enriqueho Iglesiase. Žije s ním dvanáct let, ale přesto pořád nepřišla nabídka k sňatku. Neochota oženit se ruskou krásku začala štvát natolik, že se rozhodla ve vztahu nepokračovat. Španělského zpěváka prý opouští. Není to poprvé, co se právě kvůli svatbě hádají a rozcházejí.

„Jejich vztah krachuje. Anna začíná být unavená čekáním na to, než se on rozhodne, zda se s ní chce oženit, či nikoli. Byli spolu tak dlouho, že už má pocit, že k tomu nikdy nedojde. Ona je připravená pohnout se dál,“ cituje deník New York Post zdroj blízký ruské tenistce.

Osmatřicetiletý hudebník však neřeší tento problém poprvé. Už v roce 2007 ho Anna na několik měsíců opustila. Pak si prý ale oba uvědomili, že jsou si v tomto životě souzeni a vrátili se k sobě.

„Já jsem si opravdu nikdy nemyslel, že manželství je nějaká změna. Možná je to proto, že se moji rodiče rozvedli, ale nemyslím si, že člověk druhého miluje více kvůli kusu papíru. A dnes to není žádné tabu mít děti a nebýt manželi. Co je podstatné, je to, že je člověk dobrým rodičem, tečka,“ prohlásil nedávno Enrique při rozhovoru o manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám