Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53), která právě dnes slaví narozeniny, se donedávna věnovala hlavně těm nejpříjemnějším povinnostem ženy a ve svém vesnickém hnízdě se starala o své dva synátory. Teď se pomalu ale jistě vrací do vln šoubyznysu.

Nejenže si v charitativním kalendáři Armády spásy zapózovala jako pouliční zpěvačka v ošuntělých hadrech. Po delší odmlce se před několika dny objevila na akci, kde se představovaly interaktivní knížky pro děti. A právě děti jsou pro zpěvačku, která se po druhém porodu dobrovolně stáhla do ústraní, stále téma číslo jedna.

Ve společnosti se Ilona objevila poprvé po červnové operaci žlučníku, který ji trápil již několik let. S rekonvalescencí byl spojen i dietní režim. V pozvolném shazování nadbytečných kilogramů zpěvačka pokračuje i nadále. „Drastickým dietám je konec, dostávám se do formy pomalu a pod dohledem lékaře,“ svěřila pěnice, která pomalu plánuje své další pracovní aktivity.

„Od září moderuju pořad Československá diskotéka na rádiu Petrov, výběr hudby je na mně a ohlasy jsou zatím velmi příjemné,“ říká zpěvačka, která se za rozhlasovým mikrofonem dle svých slov zabydlela velmi rychle. V nejbližší době se chystá vydat reedici svých největších hitů s několika bonusovými skladbami. „Bude tam nejen má nová písnička Klíč k zázraku, kterou otextoval Jan Budař, ale také nové verze některých mých starších hitovek,“ prozradila zpěvačka, která nechce stát na jednom místě, a už usilovně dumá nad svým novým autorským projektem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám