Hlavní obsah
Článek

Když se v pátek objevili novináři na koncertu bývalé superhvězdy Ivety Bartošové (†48), nestačili se divit. Dosud znali Josefa Rychtáře (65) jen jako sprostého venkovana, který je slovně (a sem tam i fyzicky) napadal. Jaképak bylo překvapení, když je přivítal usměvavý decentní pán (jen trochu zažloutlý), který sršel vtipem a nikoho ani nezmlátil. „Slíbil jsem Ivetě, že už na lidi nebudu zlej,“ vysvětloval. Super.cz nyní získal svědectví, co slibu předcházelo – pořádná hádka. Iveta vystrčila růžky a svého manžela seřvala na tři doby, až sklopil uši a zastyděl se!

Paradoxní je, že k hádce mělo dojít jen pár okamžiků předtím, než si dvojice řekla ano na uhříněvské radnici.

„Jeden ze svědků panu Rychtářovi vyčetl, že Ivetě dělá ostudu a nikdo jí kvůli němu nedá práci. Paní Bartošová byla z toho v šoku, říkala, že nevěděla, co za tím je, že se pořadatelé bojí. Prý netušila, že mají strach, jestli tam bude zase někoho mlátit. ‚Tak to je kvůli tobě!‘ křičela na něj. Byl to pořádný rachot. Opravdu se do něj pustila, řvala jako protržená,“ dozvěděli jsme se od supertajného zdroje na radnici, který si nepřeje být jmenován, aby náhodou nepřišel o funkci.

Není tedy divu, že říčanský podnikatel otočil a chová se nyní jako beránek. Jen je otázkou, jak mu to dlouho vydrží.

Před obřadem navíc podle našich informací dostal čočku i od Jana Saavedry, svědka nevěsty, který mu vyčetl, že si dovolil oznámit mu čas konání svatby jen tři hodiny předem. A navíc prý dostal zákaz mluvit do médií, což pro něj musí být strašné. Není divu, že den veselky asi nebude považovat za ten nejšťastnější ve svém životě.

Reklama

Další články

Načítám