Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Honba Miley Cyrus (31) za slávou je aktuálně tak neúprosná, že je těžké věřit jakýmkoli informacím, které se kolem ní vyrojí. Nyní si nejspíš z veřejnosti vystřelila tak, až totálně přestřelila...

Během svého sobotního vystoupení na výročních BET Hip Hop Awards v Atlantě zpěvačka publiku sdělila, že s rapperem s přezdívkou Juicy J čeká dítě. Když se dav spíš rozesmál a vnímal sdělení jako vtípek, dvacetiletá Cyrus pokračovala: Ne, ale já jsem vážně těhotná!“ Později informaci zveřejnila i na svém Twitteru.

Románek s osmatřicetiletým rapperem přitom vyšel na povrch teprve nedávno. Miley se navíc před dvěma týdny oficiálně rozešla s partnerem a donedávna ještě snoubencem Liamem Hemsworthem. Spekulovalo se proto, že je Miley v očekávání ještě z tohoto vztahu.

Jak se dalo čekat, konalo se mnoho povyku pro nic. Zpěvačka začala couvat a fanouškům vzkázala, že dítě nečeká.

„Miley myslela, že je těhotná a chtěla to oznámit světu i přesto, že ještě nenavštívila lékaře, který by její domněnky potvrdil,“ sdělil zdroj z jejího okolí.

Tak Miley, s čím přijdeš příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám