Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) se už těší, jak to pořádně rozjede ve StarDance. Kráska nechce ponechat nic náhodě, a tak každý den tvrdě trénuje náročnou choreografii se svým tanečním partnerem, kudrnatým fešákem Janem Onderem. Ten na svou partnerku pěje jen samá slova chvály.

"Táňa mě nejvíce překvapila svým temperamentem. Netušil jsem, že je to takové šídlo. Skvěle se dokáže uvolnit a vůbec nebojuje se studem," svěřil Super.cz sympatický tanečník.

Kuchařová je přirozeně krásná, takže to na tréninkovém parketu roztáčí klidně i bez make-upu a dokonalého účesu. I tak jí to proklatě sekne a její láska Ondřej Brzobohatý (41), který se ve StarDance stane jejím konkurentem, bude na svou Táňu jistě zírat s otevřenou pusou.

"V tuhle chvíli už máme postavenou choreografii dvou tanců. V prvním díle StarDance budeme tančit rumbu," prozradil Onder.

Už teď Taťána provokuje svými pružnými nožkami a vlnícími se boky, které nenechají v klidu žádného diváka. Na pečlivé taneční přípravy půvabné modelky se podívejte do naší fotogalerie.

Jak to Kuchařové půjde během ostrých přímým přenosů, uvidíme už za měsíc, kdy StarDance začíná.

Reklama

Další články

Načítám