Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na týden módy se do Paříže sjíždějí celebrity z celého světa. Ať už modelky zářící přímo na mole některé z přehlídek či ostatní známé osobnosti, které si událost nenechají ujít jako diváci. Překvapivými hosty se letos stali například Kim Kardashian a Kanye West. Známými tvářemi se to hemžilo i na páteční přehlídce Christiana Diora a nás, stejně jako všechny přítomné, okouzlila Eva Herzigová (51).

Nestárnoucí modelka narozená v Litvínově, jež byla součástí hvězdné éry supermodelek 90. let, dorazila do pařížského Musée Rodin na představení nové kolekce pro jaro a léto 2014 ve sněhobílých retro šatech pod kolena s širokou sukní. Svým přirozeným šarmem a mladistvým lookem brala dech.

A to tato neuvěřitelně štíhlá a 180 centimetrů vysoká kráska z legendární reklamy na Wonderbru letos v dubnu porodila chlapce pojmenovaného Edward, který je jejím třetím synem. Otcem všech jejích dětí je dlouholetý partner Gregorio Marsiaj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám