Hlavní obsah
Článek

Začalo nových 100 tabletů týdně. S úspěšnou kampaní 100 tabletů týdně bodovala Alza.cz již na jaře. A byla velmi úspěšná, to se musí nechat. Všichni nakupovali na Alza.cz, protože měli velkou šanci vyhrát značkový a nadupaný tablet. Ta šance je tady znovu!

Z deníku spokojeného zákazníka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě si na to pamatujete, ukřičený mimozemšťan Alzák zpíval písničku, kterou dnes zná úplně každý. Světe, div se, všechny bavila. Nám se do rukou dostal deník pětačtyřicetiletého zákazníka, který si jej dokonce nadepsal: Nesnáším Alzáka, snad aby ukázal, jak moc to s největším obchodem se spotřební elektronikou nemyslí vážně.

S Alzákem na vodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak už to zase začalo. Moc dobře si pamatuji, když jsme v létě s rodinou sjížděli Vltavu a najednou nás předjela loď někoho jiného. Nejmladší dcera s sebou chtěla svoji oblíbenou hračku. Shodou okolností se jí stal zelený maskot Alzák. Dokonce jej chtěla připevnit do čela lodi. Jakmile Alzáka spatřila osádka konkurenčního plavidla, všichni spustili unisono písničku: „Sto tabletů týdně.“ A dcerka se přidala. To snad není pravda!

Alzák zase jede

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Včera jsem zjistil, že budeme doma potřebovat novou tiskárnu. Stará věrně sloužila sedm let, ale upřímně, už to není ono a navíc jsem zjistil, že syn bude potřebovat do školy notebook. No nakonec jsem se rozhodl pro ultrabook, někde jsem slyšel, že je lepší. Žena se mi smála, že to prý říkala Alza.cz a že je to pravda, protože je lehčí. Na reklamu kašlu, ale nakoupím na Alze. Večer jsem slyšel v televizi písničku Sto tabletů týdně. Alzák zase jede.

Zboží dorazilo, a včas!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak mám nakoupeno. Samozřejmě jsem pořídil u Alzy, protože jsem chtěl mít věci odpoledne doma a nechtělo se mi čekat. Při nákupu na mne vybafla nějaká soutěžní otázka, na kterou jsem znal odpověď. Tak jsem odpověděl, konečně proč něco nevyhrát. Sto tabletů týdně, sto tabletů týdně! Psst, přistihl jsem se, že si radostí broukám tu vlezlou odrhovačku. Zboží přišlo včas, kluk měl radost a holka se radovala z tiskárny.

Sto tabletů týdně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodl jsem se, že už v Alze nic nekoupím. Vždyť ty reklamy jsou vlezlé a vůbec. V poledne mi zavolal operátor Alza.cz a řekl mi, že jsem vyhrál tablet. „Cože? Jaký tablet, vždyť jsem nic nevyplňoval,“ odpověděl jsem. Pak jsem si vzpomněl na otázku v závěru nákupu a jen mi spadla brada. Tak já jsem vyhrál nadupaný tablet. Úplně mne to rozhodilo. Díky, internetový obchode Alza.cz! Sluchátko jsem ještě víc přitiskl k uchu a s nadšením začal zpívat: „Sto tabletů týdně.“

Další články

Načítám