Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být velký návrat Daniela Hůlky (55). Zpěvák měl být již v říjnu hlavní hvězdou chystané unikátní show Symfonie ledu a inkasovat za to pořádný balík. Podle zákulisních informací si měl přijít na půl miliónů korun. Hůlka se pečlivě chystal, za sebou měl tiskovou konferenci, na níž předvedl i své umění na bruslích.

Marně. Symfonie ledu se ruší. Důvod producenti neuvedli. Show, ve které měli za doprovodu operní, rockové a muzikálové hudby vystoupit známí ruští krasobruslaři, se neuskuteční.

„Vystoupení v Praze, Ostravě i Brně bylo nutné zrušit. Lidé, kteří si na show již koupili lístky, je mohou na stejném místě vrátit,“ uvedl Roman Hodoň z pořadatelské agentury.

O hudební část programu se měli postarat Eva Urbanová, Daniel Hůlka, Petra Peterová, Zuzana Mauréry a také sólisté z Moskvy. Na ledě by návštěvníci zhlédli umění hvězd světového formátu, jako jsou Alexej Jagudin nebo Taťjana Totmjaninová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám