Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) bez sporťáku nevydržel ani necelý měsíc. Poté, co Audi R8 natrvalo půjčil své partnerce Hance Svobodové a Ferrari prodal Evropě 2, rozhodl se koupit nový bourák. A opravdu netroškaří. Podle informací Super.cz má v plánu si koupit nejnovější typ Lamborghini. A to Lamborghini Aventador, který jen v základní konfiguraci stojí 6,4 miliónu korun bez DPH.

Zrychlení z nuly na sto kilometrů za necelé tři sekundy, sedm set koní pod kapotou a zcela nový podélně uložený motor. To jsou kvality, do kterých se v posledních týdnech moderátor Leoš Mareš zamiloval. Jeho přítelkyně Hanka Svobodová totiž Super.cz prozradila, že Mareš uvažuje o tom, že si tento skvost mezi sporťáky koupí.

„Dost o tom přemýšlí. Má to auto prozkoumané do každého detailu. Nemůže o něm přestat mluvit,“ svěřila se mladá modelka, která sama má pro sporťáky slabost. K dispozici má totiž Marešovo Audi R8, bez kterého se podle svých slov už neobejde.

„Už bych asi nic jiného řídit nechtěla. Je to úžasné auto. Leošovi se ale nedivím, že chce Lamborghini Aventador. Je to nádherné auto a k němu by se hodilo,“ dodala kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám