Hlavní obsah
Článek

To jsou ale zajímavé kousky ke zkoumání! Každý, kdo pořádá castingy na nové talenty českého modelingu, ví, jak různorodé fešandy se mu hlásí. Z některých nenápadných ošklivých káčátek se vyloupnou nádherné labutě, z favoritek jsou naopak rázem outsiderky. Podobné zkušenosti má i Dominika Mesarošová (38). Ta vzala jedenáctku slečen k moři, tam je proklepla, a vybrala si jednu, kterou uvede do světa modelingu. Podívejte se do fotogalerie, zda by u vás jedna z dívek měla šanci!

Silikonová prsatice uspořádala v pořadí již třetí ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. A přihlásily se jí opravdu zajímavé dívky. Některé jako by zdědily ňadra po tatínkovi (mají zase ale jiné přednosti), jiným naopak gravitace tlačila plná ňadra tak dolů, až hrozilo přetržení ramínek u plavek.

„Učila jsem je chodit módní přehlídky, komunikovat s lidmi i médii, jak pečovat o své vlasy, pleť a životosprávu. Za ten týden se toho holky naučily hodně,“ prozradila nám Dominika, která byla se svým týmem v egyptské Hurghadě a oslavila tam i narozeniny. A v březnu se tam chystá zase. Kandidátky na nové české modelky se jí mohou hlásit na jejích oficiálních internetových stránkách už teď.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám