Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiální! Informace, o které se v Hollywoodu šuškalo už několik měsíců, není žádnou fámou. Americká topmodelka Kate Upton (31) a původem ukrajinský tanečník Maksim Chmerkovskiy (33) se dali dohromady. Páreček držící se za ruce kráčel minulý týden po ulicích New Yorku a před fotografy se rozhodně nesnažil nic maskovat.

Čerstvě zamilovaní Kate a Maksim spolu trávili i modelčiny červnové 21. narozeniny, kdy si zašli na večeři. Není divu, že již tehdy vyvstaly první dohady o možné romanci. Více než tři měsíce se jim podařilo vše tutlat.

Upton se proslavila jako modelka spodního prádla a především plavek. Nejvíc na sebe upozornila pózováním na titulce magazínu Sports Illustrated Swimsuit Edition, a to dva roky po sobě.

Chmerkovskiy platí za nejvíc sexy tanečníka nejen ve Spojených státech, ale díky své slávě po celém světě. Jeho letité působení v taneční show Dancing with the Stars mu vyneslo slávu, peníze i prostor pro vytvoření vlastní taneční školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám