Hlavní obsah
Článek

Jsou chvíle, kdy si chce i hollywoodská hvězda nejvyššího formátu nerušeně užívat rodičovské povinnosti. Bruce Willis (58) je hrdý čtyřnásobný tatínek a své potomky miluje.

Nejnovějším přírůstkem je dcerka Mabel, již přivedla loni v dubnu na svět hercova druhá manželka Emma Heming. Akční hrdina by sice mohl být dědečkem, ale přesto mu nelze upřít, že je jako tatínek neodolatelný. Mabel má díky příjmům svého otce prvotřídní servis a už teď se může pochlubit vlastní luxusní kabelkou. Nosí ji sice tatínek, ale ojedinělý módní kousek zdobí monogram MRW, což představuje Mabel Ray Willis.

Bruce Willis své geny předal již čtyřem potomkům, nikdy se ovšem nedočkal syna. S první manželkou Demi Moore má dcery Rumer (25), Scout LaRue (22) a Tallulah Belle (19). Ty už ovšem mají jiné starosti, než dovádět s tatínkem v parku. Zejména nejstarší Rumer začíná nebezpečně provokovat.

O nepolevující formě Bruce Willise nejlépe svědčí akční série Smrtonosná past, kterou odstartoval už v roce 1988. Letos do kin dorazila už pátá část a herec na plátně prchá stejnou rychlostí jako v době, kdy byl o 25 let mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám