Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) miluje přepych. A nijak se tím netají. Ještě raději ale luxusními věcmi obdarovává své blízké. Důkazem toho jsou dráhé dárky, které kupuje své mladé milence Hance Svobodové (35). Ta se totiž Super.cz svěřila, že jí Mareš koupil šaty za neuvěřitelných tři sta čtyřicet tisíc korun.

„Koupil mi je před několika týdny v New Yorku. Moc se mi líbily, ale nechtěla jsem, aby mi je kupoval. Stály dost peněz,“ svěřila se Svobodová, které se při pohledu na cenovku protočily panenky. „Sama bych si je nikdy nekoupila, takže jsem to nechtěla ani po Leošovi. Ten si ale nedal říct,“ vysvětlila mladá modelka.

Nákup šatů se ale slavnému moderátorovi málem nevyplatil. Ten totiž chtěl svou krásnou přítelkyni překvapit a vyrazil pro ně několik hodin před odletem zpátky do Česka. „Měli jsme už jet na letiště, když Leoš zmizel. Vůbec jsem netušila, kde je. Když se vrátil, nemohla jsem uvěřit vlastním očím,“ dodala Svobodová, která se stala novou moderátorkou módní televize Fashion TV.

Přesto ale nemá svou pozici v televizi jistou. Dostala totiž od vedení televize nůž na krk. A to kvůli své chabé angličtině. „Anglicky mluvit umím, ale není to na takové úrovni, abych mohla moderovat. Musím začít chodit na doučování. Věřím ale, že to zvládnu,“ vysvětlila kráska, kterou čeká ještě dlouhá cesta, než se v moderování vyrovná svému partnerovi.

„Chystáme se na team building na Slovensko. Tam se budeme učit, jak máme správně artikulovat a držet mikrofon,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám