Hlavní obsah
Článek

Herec Alois Švehlík se vrací do seriálu Cesty domů. Režisérovi Jiřímu Adamcovi chodily maily od fanoušků seriálu, kterým legendární herec v roli Rudolfa Bernáta chyběl. A i proto se Švehlík v seriálu opět objeví. „Na kolegy jsem se těšil, přeci jen jsme se nějaký čas neviděli. Je příjemné opět se vrátit mezi kamarády, s nimiž jsem trávil tři roky. Těším se, že se Rudolf bude v seriálu zase objevovat a že se vrátí na stará místa, která má rád a kde je mu dobře. A já s ním,“ řekl Alois Švehlík.

„S panem Švehlíkem jsme točili jedno odpoledne, během kterého vznikla scéna u soudu a obrazy ve věznici, které se objeví v dalších dílech. Na natáčení si odskočil z chalupy, kde odpočíval. Byl v pohodě a měl skvělou náladu, bylo vidět, že je mezi námi zase rád a na práci s námi se moc těšil,“ prozradil režisér Jiří Adamec.

Ze Švehlíkova návratu je nadšená i jeho seriálová dcera Petra Horváthová. „Udělalo mi radost, že jsem se na natáčení po nějakém čase potkala právě s panem Švehlíkem. Je to člověk, od něhož jsem se za ty tři roky v seriálu mnohé naučila. Jsem ráda, že můžu hrát dceru právě jemu,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám