Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyhle nádherné růžové šaty nosila Marilyn Monroe a na natáčení videoklipu Material Girl si je vypůjčila Madonna. V aukci mají být vydraženy a zahajovací částka je neuvěřitelného půl miliónu dolarů. Ještě předtím si je oblékne na večírek modelka Simona Krainová (51).

V rámci výstavy Marilyn, která probíhá ve Španělském sále Pražského hradu, se totiž bude 2. října konat velkolepá VIP párty ve stylu Marilyn. A její tváří bude právě Simona, která bude mít jako jediná při této příležitosti tu čest obléknout si model, který nosila slavná herečka.

Super.cz byl exkluzivně u toho, když si Simona šaty zkoušela, a sami jsme byli překvapení, jak jí sedly. "Když jsem slyšela, kolik stojí, budu na párty opravdu velmi opatrná," slibovala Krainová, která si už poněkolikáté prošla celou expozici a zastavila se i u dalších modelů, které budou kvůli velkému zájmu vystaveny o něco déle. Oproti původnímu plánu bude výstava ukončena až 13. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám