Hlavní obsah
Článek

O dívkách, které nedávno soutěžily o titul Miss léta, Super.cz již informoval. Jde ale o takové nádherné ženy, že jsme se rozhodli uveřejnit další jejich fotografie. Podívejte se do fotogalerie, které majitelky fantastických dívčích tvarů o titul nejhezčí letní sexbomby bojovaly!

Krásná dívka a sportovní automobil, to je naprosto ideální kombinace. Proto není divu, že se finále soutěže uskutečnilo na výstavě veteránů, tuningových a sportovních speciálů. Dvanáct krásek tím pádem logicky zabojovalo i o prestižní titul Miss Prague Car Festival, vítězka si získala možnost stát se novou Tuning girl měsíce (předchozí například zde a zde) s fotografem Robertem Novotným.

„Miss léta volí porota, kdežto Miss Prague Car festivalu volí návštěvníci podle toho, jak holky dobře dokáží pózovat fotografům u automobilů, jak jsou krásné a usměvavé. Holky se po celé dva dny výstavy opravdu snažily a byly skutečnou ozdobou výstavy,“ říká organizátorka soutěže Jana Studničková, které pomáhala Eliška Bučková, s níž pracuje v jednom IT eshopu.

„Eliška je laskavá, vždy kamarádská a nebojí se jakékoli práce. Když finalistky viděly, jak se ve skutečnosti chová celebrita, vzaly si z ní, myslím, příklad a společně jsme zvládly ten dvoudenní maraton focení u aut, přehlídek a finále soutěže v pohodě a s úsměvem,“ dodala Studničková.

Vítězkou se stala sympatická dvaadvacetiletá tmavovláska Kateřina Trková z Prahy, která měla z výhry obrovskou radost. Jako hlavní cenu obdržela honorované focení u krásného červeného sporťáku Ferrari Italia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám