Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Páteční koncert bývalé hvězdy Ivety Bartošové (†48) ve Vlašimi byl pro návštěvníky vystoupení takovým zážitkem, že dojmy jistě nevstřebali dodnes. Iveta vypadala dobře, jen je škoda, že otvírala pusu naprázdno. Během playbacku svých jednotlivých pecek ale také vypouštěla z úst neuvěřitelná moudra, za něž by měla minimálně získat kandidaturu na předsedu Mensy, sdružení vysoce inteligentních lidí. Podívejte se na video, jaké perly Ivetě vypadávaly z pusy!

Pěnkava nejprve chtěla potěšit fanoušky tím, že na diskotéku nesměla žádná média (téměř kompletní redakce Super.cz nějakým záhadným způsobem unikla pozornosti vyhazovače Josefa Rychtáře).

Iveta proto vypustila zvláštní myšlenku, že fotografové a kameramani jsou tak rozlehlí, že se přes ně prakticky nedá šířit do prostoru zvuk. A pak už se pustila do svého dalšího bizarního povídání.

„Já jsem se pěkně napapala, tři hodiny jsem čekala v šatně, kde byla zima, takže jsem dostala nakonec topeníčko, děkuju. Takže jsem se zahřála, ale musela jsem v klidu trávit, protože po papání se nedá zpívat, protože se nedá dýchat pořádně. Takže jsem si rybičku strávila, takže jsem v pohodě,“ uvedla a všichni na sebe nevěřícně zírali v předtuše, zda se za chvíli nedozvědí od Ivety třeba podrobnosti z posledního gynekologického vyšetření nebo ze zavádění čípků.

To se naštěstí nestalo, protože si vzápětí vzala na paškál svého amatérského zvukaře Standu, muže, který se kolem ní jeden čas vyskytoval, a jenž svým vzhledem vzdáleně připomíná psychopata Brůnu z Třiceti případů majora Zemana z proslaveného dílu Studna.

Staník, jehož už Iveta vyhodila z domu, kde byl dlouhou dobu nakvartýrovaný, měl zavinit neustálé problémy s mikrofonem. Ten celou dobu pískal. Proč někdo Ivetě a jejímu zvukaři neporadil, ať si mezi průvodním slovem a playbackem vypíná mikrofon, protože když stojí pár centimetrů od reproduktorů, mikrofon vždy bude vyvolávat zpětnou vazbu?

„Teďka už to bude fungovat, Stando, jinak... je to jasný? Čulibrka budeš dělat. Gumičky nepřišly,“ vtipkovala Bartošová a hrozila mu prstíkem. Za dvě stě padesát korun vstupného zkrátka diváci dostali i porci velmi kvalitního humoru…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám