Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová moderátorka počasí na Nově Tereza Juščíková je velmi půvabná. A také je velmi podobná své kolegyni ze zpráv Petře Svobodě. "Kolegyně mi to také říkají. Beru to jako kompliment," řekla Super.cz Tereza.

Juščíková pochází z Ostravy, v Praze je ale již několik let, studovala zde na vysoké škole. Jak byla dlouhá její cesta do televize? "Před pěti lety mě objevila paní v metru, chodila jsem se na Novu učit mluvit dva měsíce a tehdy tam nic volného nebylo. Před půl rokem jsem se odhodlala znovu, poslala životopis, a vyšlo to," upřesnila krásná blondýnka.

Zda má partnera, neprozradila: "To si nechám pro sebe, řeknu vám to třeba příště," usmála se rosnička na akci, kam vyrazila se svými kolegyněmi z televize. Moderování počasí ji velmi baví a doufá, že se jednou posune, stejně jako Petra Svoboda, třeba do zpráv. "Moc mě to baví. Nejradši bych byla od rána do večera v televizi. Uvidíme, zda jednou vyjdou třeba zprávy," dodala.

Reklama

Další články

Načítám