Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Jirešová (47) patří mezi nejvyzáblejší české herečky. V poslední době se doslova ztrácí před očima, ale sama tvrdí, že váhu má stále stejnou. "Mám pořád stejnou velikost. Jsem maximálně zpevněnější," řekla Super.cz Ivana, která chodí pravidelně na jógu, která se cvičí ve 42 stupních.

"Cítím se po tom líp a líp. Zrovna dnes se na ni chystám. Je to pro mě prevence, duševní hygiena, detoxikuju, potím se a svaly pořádně pracují," prozradila Ivana, která si uvědomuje, že velmi štíhlá postava není ideální na stárnutí.

"Zkoušíme teď s mojí kosmetičkou něco, abych neměla vyhublé tváře. Když hubnu, tak pleť zkoušíme vyplnit díky bioceutickým krémům, aby se vypnula," vysvětluje. "Kosmetička říká, že je potřeba tváře zpevnit, protože je zkrátka mám moc hubené. Baculatějším ženám to díky tuku drží déle nahoře, já to tam musím poslat krémy," uzavřela stálice seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám