Hlavní obsah
Článek

Máme za sebou finále nové soutěže miss, jichž v českých luzích a hájích přibývá jako hub po dešti. Tahle je ovšem výjimečná, protože nehledá klasické krasavice s mírami 90-60-90. Většina z finalistek měla k těm 90 cm nejblíže v obvodu pasu.

Miss Full and Beauty, do češtiny asi nejlépe přeloženo krásná baculka, vznikla v rámci boje proti anorexii, aby se ani holky při těle necítily diskriminované. "Žádná váhová kritéria jsme neměli. Přihlásily se holky, které dobře vědí, že do klasické konfekce se už nevejdou, ale za svoje kila navíc se nestydí a klidně si vezmou upnuté tričko, i když mají čtyři špeky na zádech a dvě pneumatiky kolem břicha," řekla Super.cz jedna z organizátorek.

Dívky, které se v sobotu večer sešly na pódiu divadla Broadway, na první pohled nosily velikosti od jednoho do třech XL, ale byla s nimi větší legrace než s jejich hubenějšími kolegyněmi na jiných soutěžích. To ostatně můžete posoudit v naší bohaté fotogalerii. Mimochodem, v soutěži byla i dvojčata, štíhlejší Tereza Hlavsová i její sestra Veronika, skončily v první trojici.

Reklama

Další články

Načítám