Hlavní obsah
Článek

Exmanželka Petra Jandy, reportérka TopStaru Martina Jandová, vypadá skvěle. Září štěstím a málokdo by čekal, že má za sebou nepříjemný rozchod. Super.cz přiznala, že se definitivně rozešla se záletným muzikantem Danem Dobiášem.

Na premiéru muzikálu Mata Hari dorazila v pořádně sexy modelu. Oblékla si úplně průhlednou halenku. "Dnes jsem to neměla promyšlené. Měla jsem hrozně práce, kamarádka mě během půl hodiny nalíčila a učesala, tři ulomené nehty jsem si nechala spravit a od mámy jsem si půjčila halenku. Chtěla jsem rychle něco na sebe, co se nemusí žehlit," řekla Super.cz Martina, která je čerstvě po rozchodu.

"Jsem nezadaná. Co se týče bývalého vztahu, je to uzavřená kapitola. Jsem volná, jsem v pohodě, mám na sebe čas. S Danem je definitivně konec," prozradila. "Jsem šťastná, cítím vnitřní klid, znovu žiju a dýchám," upřesňuje.

Žádný nový muž za rozchodem nestojí. "O novém vztahu nepřemýšlím, uvidí se časem. Nehledám, nebalím a nechám to osudu. Určitě do budoucna ale nehodlám být sama," dodala Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám