Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V jednu chvíli z nich byly nejlepší kamarádky, ale nevydařený vtípek z nich udělal rivalky na život a smrt. Řeč je o Nikol a Evě, která se snažila strhnout na sebe pozornost vymyšleným těhotenstvím.

O některých věcech se žertovat nevyplácí. Eva se nejspíš ve VyVolených pořádně nudila, a tak si vymyslela hru, která jí měla ukrátit dlouho chvíli. Před soutěžícími předstírala těhotenství, na čemž by nebylo nic tak neobvyklého, kdyby údajným tatínkem nebyl homosexuál Vladko.

VyVolení všemu uvěřili a Nikol po prohlédnutí zmanipulovaného těhotenského testu s Evou naprosto soucítila. Když se nabídla, že jí s miminkem pomůže, prolhaná Eva dokonce vypustila falešné slzy.  Později se ovšem ukázalo, že šlo o vtip, který ovšem citlivé Nikol nepřišel vůbec zábavný.

„Evo, jsi mrcha. Já myslela, že jsi má nejlepší kámoška a tys mě podrazila. Udělala jsi ze mě blbku,“ vmetla naštvaná Nikol Evě do tváře. Holky si to nejspíš vyříkají v úterním Zúčtování, kde si s velkou pravděpodobností dají vzájemně palec dolů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám