Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se pokouší asi o milióntý návrat ve své kariéře, objíždí provniční diskotéky, a vozí s sebou přitom nevídanou raritu – manžela Josefa Rychtáře (65). I když prý v předmanželské smlouvě stojí, že už nesmí mluvit s novináři, říčanský bezpečák, který neumí ohlídat ani dům, u nějž má firmu, měl v pátek dobrou náladu a zvesela konverzoval. Ukázal přitom svůj skvostný chrup a při rozmachování rukama jsme si nemohli nevšimnout špíny, se kterou by asi nic nezmohla ani solvina!

Jedno se Josefu Rychtářovi nedá upřít. Zatímco jindy ručně vyhazuje domnělé i skutečné novináře, je agresivní a sprostý víc než Julča z metra, tentokrát se ve Vlašimi choval decentně a mírumilovně. Usmíval se svými žluťásky na všechny strany a naprosto zadupal do země Zdeňka Macuru (49), který přišel protestovat proti domácímu násilí. „Měl byste se léčit na psychiatrii. Kdybych Ivetu týral, asi se za mě nevdá,“ tvrdil s ledovým klidem, zatímco jindy by po Macurovi už chtěl sáhnout.

Ten proto působil jen jako směšná figurka, která neví, kdy je čas se uklidit. A to se ještě nedávno dušoval, že už má Bartošové a celé kauzy plné zuby a stahuje se. Proč mu jen jeho vlastní slib nevydržel déle? Proč rozesílá maily, v nichž zakazuje médiím přiblížit se ke zpěvačce a tvrdí, že byla znásilněna a chystá se její vražda?

Josef Rychtář odmítl do domečku, kde ve Vlašimi sídlí diskotéka, pouštět novináře, přesto se mu dovnitř nahrnula skoro kompletní redakce Super.cz. A nevypátral ji, ačkoliv i během koncertu mezi diváky lovil potenciální novináře.

Žádný incident tentokrát skutečně nevyvolal. Byl i částečně vtipný. „Slíbil jsem Ivetě, že už budu hodný na lidi,“ přiznal médiím. Tak ať to regionálnímu kápovi s rukama čistýma jako dlaně korupčníků vydrží co nejdéle!

Reklama

Další články

Načítám