Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) pokračuje v sérii koncertů v rámci svého Mega Pajzl Tour 2013 a krátce po svatbě vystoupila na provinční diskotéce ve Vlašimi. Škoda, že dnes už může zpívat jen na playback, na druhou stranu musíme ocenit to, že se zdála střízlivá. Podívejte se na video, v němž je záznam jedné písničky, kterou Džambulka obšťastnila fanoušky i naši redakci!

Josef Rychtář (65) dvakrát během jediného týdne dokázal, že coby sekuriťák a bezpečák asi není úplně z nejpovolanějších. Nejenže někdo (snad ne on sám) vykradl dům jeho exmanželky, na jehož pozemku má přitom základnu jeho bezpečnostní firma, navíc i na koncert se přes orlí „tupozrak“ Josefa Rychtáře dostalo tolik našich redaktorů, že by zvládli zabalit do alobalu nejen Ivetu, ale i sedmnáct jejích dvojnic.

Zatímco ostatní novináři mrzli před vchodem, téměř kompletní redakce Super.cz se přes Rychtáře a jeho namachrované noshledy dostala dovnitř. Sám novomanžel Ivety během celého koncertu sledoval dav a marně si vytipovával skryté redaktory, aby je mohl silácky vyrazit. Nebylo mu to ale nic platné!

V sále na playback Ivety čekalo směšných pár desítek lidí, z nichž opravdových fanoušků bylo sotva deset, patnáct. Zbytek buď potají pořizoval redakční materiál, nebo se přišel pobavit výkonem bývalé zpěvačky. Je smutné, že ani Iveta si neuvědomuje, že už ji lidé vážně neberou jako skvělou umělkyni, ale vnímají ji coby dobrou pouťovou atrakci. Asi jako když kdysi promotéři davům ukazovali srostlá dvojčata a jiné hříčky přírody.

„Lidé se začali scházet kolem osmé hodiny. Všichni čekali na příchod Ivety, která začala zpívat se zpožděním kolem půl jedenácté. Dívali se na ni jako na zvířátko, fotili si ji a natáčeli, teprve po asi čtvrté písničce je roztancovala, takže začali slušně pařit,“ všimla si redaktorka Super.cz. Nechyběla vlašimská omladina, pro kterou je Bartošová opravdovým zjevením.

Super.cz z koncertu Ivety chystá další materiály, které vám vyrazí dech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám