Hlavní obsah
Článek

Dnešní Duel nejvíce oplakala Pavlína, protože v soutěži skončila její životní partnerka Mirka. Pomstili se jim snad diváci za podezřelé okolnosti, díky nimž se do vily společně dostaly?

Thomas byl sice s odchodem smířený a oproti Mirce měl podstatný důvod k úniku. Do studia jej totiž přišla podpořit jeho Zdenička, která vilu opustila před týdnem. Na svůj objev z VyVolených si ale bude muset počkat minimálně další dva týdny, protože Thomas získal imunitu a příští Zúčtování se jej netýká.

Zdenička byla přesvědčená, že si Thomase odvede, ale diváci rozhodli v její neprospěch. Silikonová kráska se obávala, že na Duel dorazí i Thomasova bývalá přítelkyně Sabina, která může jejich lásku ohrozit, což se naštěstí nestalo „Já ani nevím, která je bývalá, a která je současná,“ divila se zmateně Zdeňka.

Duel ovšem ve výsledku odnesly hned dva vztahy. Mirka totiž ve vile nechala Pavlínu, s níž ji spojuje vztah trvající téměř deset let. Skóre bylo sice nečekaně vyrovnané, ale Thomas při konečném sčítání získal 58 procent hlasů. Pavlína se teď bude muset obejít bez své životní lásky a bude mít konečně stejné podmínky jako ostatní soutěžící.

Mirčin vyhazov neustála a v ložnici se zhroutila. Eva a Vladko se ji snažili marně uklidnit, emoce však udělaly své.  „Neplakej, já jsem v pohodě. Dobojuj to, co jsme začaly,“ loučila se Mirka s Pavlínou. Odchod pro ni nakonec nebyl až tak velkou prohrou, protože v případě vítězství Pavlíny by určitě získala svůj podíl z výhry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám