Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při rozhovorech na premiérách na ni ještě fronty reportérů nestojí, ale to se určitě brzy změní. Slovenská zpěvačka Alžběta Bartošová na české muzikálové scéně působí tři roky a teď hraje mladší alter ego titulní hrdinky v muzikálu Mata Hari.

"Taky věřím, že se to podaří. Myslím, že tady mám opravdu velkou roli, kde snad dokazuji, že umím nejen zpívat, ale také hrát, protože jsou tam činoherní prvky, a také tančit. Tanečních scén je opravdu hodně," myslí si Betka.

Přiznala nám ale, že když vidí jméno Bartošová neustále v titulcích různých článků, které nejsou o ní, ale o její slavnější jmenovkyni Ivetě Bartošové (†48), radost z toho nemá. "Dokonce jsem uvažovala, že bych si změnila příjmení. Ale ti, kdo mne znají, vědí, jaká jsem, a jméno Bartošová, i když jsem ze Slovenska, není tak výjimečné. Ve vesnici, odkud pochází babička, je Bartoš každý druhý," vysvětlovala.

"Já jsem měla jako holka - když byla mladá, na vrcholu a krásná - Ivetu Bartošovou moc ráda. Ale teď už ty články o ní ani nečtu. Je toho už moc," svěřila o vztahu ke známější nositelce svého příjmení.

Reklama

Další články

Načítám