Hlavní obsah
Článek

Mandrage je v současnosti jednou z nejoblíbenějších českých kapel. Přestože frontmanovi kapely Víťovi Starému se snaží vetřít do přízně armáda fanynek, mladého zpěváka to nechává chladným. Už přes rok a půl jeho srdce patří jediné dívce, modelce Andree Stieblingové, která byla v roce 2012 finalistkou České Miss. Právě během finálového večera se mladý pár dal dohromady.

Když jsme Víťu zpovídali, zajímali jsme se o to, jestli může fungovat vztah modelky a rockera. Víťa nám prozradil, že právě díky tomu, že každý má své obdivovatele, tak vlastně dokáže být vůči tomu druhému o to víc tolerantní. „Myslím, že to funguje a fungovat bude," nechal se slyšet hudebník v našem rozhovoru. Zároveň neopomněl připomenout, že modelky mají většinou spadeno nikoli na rockery, ale na úspěšné sportovce. „Právě ona už měla hokejistu a skončila se mnou," chichotal se interpret hitu „Šrouby a matice“.

Kapelu Mandrage jsme zastihli právě během zvukové zkoušky před showcase koncertem pořádaným největším hudebním vydavatelstvím Universal Music. Kromě kapely Mandrage, která vystoupila na samotný závěr, na pódiu účinkoval velký objev posledních měsíců, zpěvačka Lenny. Ta na akci oslavila taktéž své dvacáté narozeniny. Poté následovalo akustické vystoupení talentovaného Jakuba Ondry. Vystoupila také kapela Portless, která představila nové songy ze svého debutového alba, které vyjde už za několik dní, a nechyběla ani zpěvačka Ewa Farna (30).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám