Hlavní obsah
Článek

Vinnou ze zabití batolete uznal floridský soud Amandu Brumfield (32), nejstarší dceru oscarového herce Billyho Boba Thorntona (55), který byl v letech 2000-3 ženatý s Angelinou Jolie (48).

Žena se zločinu dopustila v říjnu 2008, kdy své kamarádce hlídala roční holčičku Olivii. Podle Amandy se tehdy stala nehoda - holčičku prý neuhlídala a ta vypadla z dětské postýlky. Tuto verzi ale soudce zamítl a dal zapravdu obžalobě.

Ta označila za nemožné, aby si dítě takovým pádem způsobilo frakturu lebky o průměru téměř 9 centimetrů, krvácení do mozku a otok mozku. Co se té noci přesně stalo, není jasné. Amandino chování ale bylo přinejmenším divné.

Po incidentu čekala přes dvě hodiny, než zavolala pomoc. Mezitím ale Olivii nalakovala prsty u nohou a pak si lehla na podlahu vedle ní.

Jak dlouho žena zůstane za mřížemi, oznámí soud v červenci. Už teď si ale může oddychnout. Původně totiž byla obviněna z vraždy prvního stupně.

Jaký nyní Amanda má vztah se svým slavným otcem, není jasné. Thornton se s její matkou Melissou brzy rozvedl a v dětství se jí nevěnoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám