Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (57) patří stejně jako řada jejích kolegyň k dámám, které se do společnosti rádi oháknou tak, aby se za nimi otočil nejeden chlap.

Však má také díky své parádní „hrudníčkové výbavičce“ pořád co nabídnout. Odvážné oblečky s hlubokými sexy výstřihy, které nejednomu pánovi dělaly opravdu velké problémy s těkajícíma očima, sice na společenské akce nenosí tak často jako dřív, přesto jsme pro vás našli několik dechberoucích dekoltů, jimiž se tato temperamentní kráska prezentovala. Její hrudníčkovou výbavičkou se potěšte v naší fotogalerii.

Mahulena vůbec nevypadá na to, že se už pomalým, ale jistým krokem blíží k padesátce. O temperamentní moderátorku mají pořád zájem mnohem mladší muži, což jí viditelně prospívá. Komu také ne.

Naposledy byla vídána po boku exotického tanečníka Santany. Ten vyzývavé dekolty své o třiadvacet let mladší milenky jistě náležitě oceňoval. Ač už s ním Mahulena údajně není, o nápadníky určitě nemá nouzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám