Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Luxusní vozy už mají v nabídce ojetých vozů své stálé, a čím dál tím větší místo. Máte po ruce pár set tisíc a chcete si užívat potěšení z jízdy v luxusním autě? Není nic jednoduššího, než se podívat, co nabízí AAA AUTO. Tolik luxusních aut za skvělou cenu jinde nenajdete. A pokud zrovna žádný nadbytečný milion nemáte, a přesto potřebujete koupit kvalitní auto, určitě si z nabídky 7000 aut vyberete.

První luxusní perličkou je krásné BMW X6 z roku 2013. Doslova voní novotou. Aby ne. Má najeto jen 15 147 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tohle luxusní SUV BMW X6 má nejvýkonnější naftovou verzi motoru M50d se 3 turby. Oceníte působivé jízdní vlastnosti, drtivé zrychlení v jakékoliv situaci a překvapivou spotřebu do 10 l / 100 km. Má dokonale zachovalý interiér bez známek používání. Znalec, který si tuhle X6 pořídí, si bude plně užívat luxusní jízdu jako ve zcela novém voze. Jak se na takový luxusní vůz sluší a patří, má i luxusní výbavu. Najdete ji na www.aaaauto.cz, nebo si raději přijďte tohle krásné BMW vyzkoušet.

Další kráska, která zdobí silnice, je bílá. Jedná se o Audi S5 4.2 FSI, 4x4, Coupe z roku 2008 po 1. majiteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Má najeto pouhých 38 421 km a jezdí jako nové. Zatímco jízdní vlastnosti jsou jako u nového vozu, cena je oproti pořizovacím nákladům podstatně nižší. Je po 1. majiteli, a tak má zcela jasnou historii. Je koupeno jako nové v ČR, má perfektně zachovalý interiér a pyšní se velmi atraktivním vzhledem. V bohaté výbavě najdete například kožený interiér, multifunkční volant, asistenta rozjezdu do kopce, parkovacího asistenta, LED světla pro denní svícení, bi-xenony. Přijďte se na něj podívat do AAA AUTO.

Třetí luxusní lahůdkou je VW Touareg 3.0 TDI, 4x4, z roku 2012, po 1. majiteli, najeto pouhých 39 023 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že SUV 4x4 nejde dohromady se slovem luxus, se opravdu mýlí. Usvědčuje ho tento VW Touareg 3.0 TDI, 4x4. Dokazuje, že můžete zdolávat náročný terén vyžadující 4x4 a přitom si užívat pohodlí. Tenhle spolehlivý a bezpečný vůz je koupený jako nový v ČR a má velmi rozsáhlou příplatkovou výbavu, která se v době pořízení vyšplhala až na 521 500 Kč. Navštivte AAA AUTO, abyste si mohli důkladně prohlédnout nejen tento luxusní vůz. Některý z nich vás určitě okouzlí.

I bez statisíců na účtu můžete jezdit v kvalitním voze, jako je například tato Škoda Octavia 2.0 TDI, automat, z roku 2006

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o pohodlný hatchback v šedé metalíze. Má šestistupňovou automatickou převodovku a oblíbený výkonný motor, který zatím najel pouhých 87 630 km. Vůz je koupený jako nový v ČR, procházel pravidelným servisem. Jistě vás zaujme opravdu velmi bohatá výbava. Najdete zde klimatizaci, al. kola, tempomat či zamykání řadicí páky. Přijďte se na tuhle Octavii podívat do AAA AUTO. Možná v ní odjedete.

Nemusíte mít milion, abyste si mohli dopřát pohodlné svezení v prostorném rodinném MPV Ford S-MAX 1.8 TDCi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento oblíbený rodinný vůz z roku 2008 v černé metalíze je po 1. majiteli a má najeto pouze 99 629 km. Jeho nákupem získáte prostorné rodinné MPV se skvělými jízdními vlastnostmi, s pravidelnými servisními prohlídkami a skvělou výbavou. Najdete v ní ABS, ASR, ESP, automatickou klimatizaci, al. kola originál, palubní počítač, multifunkční volant, tempomat, mlhovky, centrál, autorádio. Přijďte si vyzkoušet tohle MPV nebo nějaké jiné ze 7000 aut, která AAA AUTO nabízí.

Další články

Načítám