Hlavní obsah
Článek

Mohlo by se zdát, že je Ewa Farna (30) nad narážky na svou postavu povznesená a nic si ze svých kil navíc nedělá. Opak je ale pravdou. Česko-polská zpěvačka se Super.cz svěřila, že by ráda nastavila lepší životosprávu. V minulosti se o to dokonce několikrát neúspěšně pokoušela.

„Od dvanácti let žiju v obrovském shonu. Mrzí mě, že si v poslední době nemůžu dovolit zajít ani zasportovat. Sport a pohyb mi hodně chybí, dřív jsem na něj byla zvyklá," posteskla si zpěvačka, která bojuje se svým přeplněným diářem, seč jí síly stačí. „Každý den jsem v jiném městě, můj život je složený v několika kufrech, a moje stravovací návyky tím pochopitelně trpí," říká Farna.

Rocková princezna ani tak neřeší vtípky okolí na svou boubelatou postavu, ale spíš vlastní zdraví. „Chtěla bych to celé stopnout. Ráda bych měla možnost se někdy ráno dobře nasnídat, jít si zaběhat, zajít si na tanec, který mě baví. Chtěla bych to udělat pro své zdraví, nejen proto, abych vypadala jako lusk," řekla nám Farna během koncertu Universal Music Showcase, který uspořádalo k dvaceti letům svého vzniku její vydavatelství.

Farna má za sebou nejrůznější pokusy, jak zlepšit svou životosprávu, všechno ale zatím skončilo nezdarem. „Čtyři měsíce v Polsku jsem byla pod dohledem výživového poradce a trenéra. Problém ale nastal, když jsem se vrátila do Čech. Tihle lidé neumí fungovat ve více státech, což bych přesně potřebovala," říká Ewa. Jako východisko Ewa vidí to, že bude pravidelně jíst v menších porcích, na zájezdy s kapelou si bude dělat svačiny, a zaměří se na pohyb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám