Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a miláček žen Petr Kolář (56), který se loni po deseti letech rozvedl s manželkou Zuzanou, s níž má dvě děti, přiznává, že na prvním místě nikdy nebude mít žádnou ženskou. Ta, která s ním vydrží, se tak musí připravit na to, že zpěvák bude vždy upřednostňovat hudbu.

„Celý život žiju z lásky k hudbě, hudba je jediná holka, která ti nedá košem, já mám muziku, a to je pro mě nejvíc a vždycky to tak bylo,“ prozradil Kolář Mírovi Hejdovi v jeho pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

A co na to říká jeho drahá polovička? To už je zpěvákovi jedno, protože každá žena, která s ním chce žít, dopředu ví, do čeho jde.

„Jasně, je to krutý, ale je to její problém, ví, s kým je. Vždycky jsem to těm holkám říkal, že to takhle je, a ony pokaždé měly pocit, že si dělám srandu a že to nějak zvládnou a semelou mě. Ale já takovej nejsem, muzika je vždycky první, říkal jsem to pořád, je to jasně nalité čisté víno, žádná levá,“ má jasno Kolář, jenž začínal jako drsný rocker a dnes je hlavně muzikálovým zpěvákem a interpretem popových hitovek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám