Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Čím větší prsa, tím větší úspěch u mužů. Tímto heslem se nejspíš inspirovala Sheyla (32), jejíž obří hrudník by byl dokonalou ozdobou muzea kuriozit.

Sheyla je s velikostí 38KKK držitelkou světového rekordu a se zvětšováním prsou stále ještě neskončila, přestože ji tento „koníček“ málem připravil o život. Na svém zdokonalování pracuje už 13 let a za plastické operace stačila utratit téměř čtvrt miliónu dolarů.

Veškeré příjmy Sheyly padnou na její dekolt, a ke svým pokladům si tak vytvořila doslova mateřský vztah. „Má prsa jsou jako děti, miluju je jako svoje děti. Je to ta nejlepší věc v mém životě,“ přiznala silikonová královna v bizarním pořadu Nejšílenější úchylky, který je k vidění na Prima love.

Rekordmanka je hrdou majitelkou implantátů, jejichž váha dosahuje šesti kilogramů. Na aktivity jako běhání tak může zapomenout, protože její poklady mohou být nepříjemnou překážkou. Sama si dokonce nemůže ani zavázat boty.

Sheyla je ovšem nadevše miluje a jsou pro ni životní prioritou. Kvůli plastickým operacím čelila infekci, kvůli níž strávila tři dny v kómatu. Když ji manžel od dalšího zákroku odrazoval, neváhala mu vyhrožovat rozvodem. „Nebojím se riskovat život pro to, co chci. Pokud zemřu se svými prsy, zemřu šťastná,“ tvrdí odhodlaně Sheyla.

Reklama

Další články

Načítám